Företaget

Säkerhetsbolaget Svenska AB grundades år 2004 och levererar installationer, driftsättningar samt dokumentation inom områdena Brandlarm och Utrymningslarm.

Företagen sysselsätter idag ca 10 personer på heltid och vårt kontor ligger i Danderyd, norr om Stockholm. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda en helhetslösning till våra kunder samt leverera en högklassig service och produkt. Som samarbetspartner strävar vi även efter att vara en aktör med stort kundfokus och därmed vara lösningsorienterade och engagerade i alla våra projekt och åtaganden. Som ett resultat av detta så har vi lyckats bygga långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder vilket vi är väldigt stolta över.

Som företag vill vi vara en trygg arbetsgivare där personalen trivs och känner stolthet över det vi levererar till våra kunder. För att kunna attrahera duktiga medarbetare så försöker vi hela tiden se framåt och utveckla oss till det bättre.

Vårt arbetsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm och Mälardalen men vi har även uppdragsgivare som anlitar oss i övriga Sverige.

Är ni intresserade av elinstallationer så kika in hos vårt systerföretag: www.elteknikbolaget.se

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Scroll to Top